https://www.epicnpc.com/threads/tom...-my-850-2-channel-money.2492066/#post-8994761
bu adam beni dolandırdı ve utanmadan beni suçluyor. İTİRAZ EDİYORUM, O BENİM PARAMI ÇALDI VE BANA İFTİRA YAPAR. ŞİMDİ BU KONUYU İNCELE.
bu adam beni iliklerime kadar soğuttu. paramı çaldı ve beni suçluyor.
Bilgi
###################
Satınalma tarihi:
Konu bağlantısı (URL, Epicnpc dizisi):
Öğenin/hizmetin yaklaşık değeri: $XXX.XX USD
Sorunun başladığı tarih:
İşlem Epicnpc'de mi yoksa site dışında mı gerçekleşti?
- Site dışındaysa, hangi web sitesi veya sohbet?
--- Kullanıcı adınız neydi?
--- Diğer kişinin kullanıcı adı neydi?
EpicNPC, Trade Guardian kullanılmadığı sürece anlaşmazlıkları ARAŞTIRMAZ. Bunun yerine, suçlanan üyenin hesabını inceleyeceğiz. Lütfen bunun yerine kullanıcıya olumsuz bir geri bildirim verin. Trade Guardian kullanılmışsa, tam olarak araştıracağız.
(Gönderinizi göndermeden önce bu 2 satırı kaldırabilirsiniz)
ANLAŞMAZLIK BİLGİSİ
###################
Anlaşmazlık ne hakkında?
Kanıt
###################
Kanıt sağlamanız GEREKİR , aksi takdirde talebiniz geçerli olmayacaktır!
Sohbet Günlüğü Ekran Görüntüleri (kullanıcı adının görünür olduğundan emin olun, kullanıcı adının görüntülenmediğinden emin olun):
Ödeme Ekran Görüntüleri (suçlanan e-postanın görünür olduğundan emin olun):
Diğer kanıt:
Hesap Geri Çağırmaları
###################
Çoğu hesap geri çağırmanın çok az kanıtı vardır. Daha fazla kanıt elde etmek için lütfen bir anlaşmazlık ileti dizisi açmadan ÖNCE hesabı kurtarmak için bir destek bileti açın.
Satıcı asıl sahibi olduğunu söyledi mi? (kanıt sunun)
Satıcı, satış sırasında size hangi hesap bilgilerini verdi? (Kimlik, SQA, vb.)
Hesap geri çağrılmadan önce ne kadar süre sizdeydi?
Bu geri çağırmayla ilgili bir destek biletiniz varsa, lütfen bunun ekran görüntülerini gönderin.
(Görsellerin herkesin kullanımına açık olmaması için HIDE etiketini kullanabilirsiniz)
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---
İlgili değilseniz lütfen konuya mesaj yazmayınız.
Burada Anlaşmazlık kurallarımız ve anlaşmazlıkları nasıl araştırdığımız hakkında bilgi bulabilirsiniz.
https://www.epicnpc.com/threads/90442-Dispute-FORUM-RULES
bu adam beni dolandırdı ve utanmadan beni suçluyor. İTİRAZ EDİYORUM, O BENİM PARAMI ÇALDI VE BANA İFTİRA YAPAR. ŞİMDİ BU KONUYU İNCELE.
bu adam beni iliklerime kadar soğuttu. paramı çaldı ve beni suçluyor.
Bilgi
###################
Satınalma tarihi:
Konu bağlantısı (URL, Epicnpc dizisi):
Öğenin/hizmetin yaklaşık değeri: $XXX.XX USD
Sorunun başladığı tarih:
İşlem Epicnpc'de mi yoksa site dışında mı gerçekleşti?
- Site dışındaysa, hangi web sitesi veya sohbet?
--- Kullanıcı adınız neydi?
--- Diğer kişinin kullanıcı adı neydi?
EpicNPC, Trade Guardian kullanılmadığı sürece anlaşmazlıkları ARAŞTIRMAZ. Bunun yerine, suçlanan üyenin hesabını inceleyeceğiz. Lütfen bunun yerine kullanıcıya olumsuz bir geri bildirim verin. Trade Guardian kullanılmışsa, tam olarak araştıracağız.
(Gönderinizi göndermeden önce bu 2 satırı kaldırabilirsiniz)
ANLAŞMAZLIK BİLGİSİ
###################
Anlaşmazlık ne hakkında?
Kanıt
###################
Kanıt sağlamanız GEREKİR , aksi takdirde talebiniz geçerli olmayacaktır!
Sohbet Günlüğü Ekran Görüntüleri (kullanıcı adının görünür olduğundan emin olun, kullanıcı adının görüntülenmediğinden emin olun):
Ödeme Ekran Görüntüleri (suçlanan e-postanın görünür olduğundan emin olun):
Diğer kanıt:
Hesap Geri Çağırmaları
###################
Çoğu hesap geri çağırmanın çok az kanıtı vardır. Daha fazla kanıt elde etmek için lütfen bir anlaşmazlık ileti dizisi açmadan ÖNCE hesabı kurtarmak için bir destek bileti açın.
Satıcı asıl sahibi olduğunu söyledi mi? (kanıt sunun)
Satıcı, satış sırasında size hangi hesap bilgilerini verdi? (Kimlik, SQA, vb.)
Hesap geri çağrılmadan önce ne kadar süre sizdeydi?
Bu geri çağırmayla ilgili bir destek biletiniz varsa, lütfen bunun ekran görüntülerini gönderin.
(Görsellerin herkesin kullanımına açık olmaması için HIDE etiketini kullanabilirsiniz)
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---
İlgili değilseniz lütfen konuya mesaj yazmayınız.
Burada Anlaşmazlık kurallarımız ve anlaşmazlıkları nasıl araştırdığımız hakkında bilgi bulabilirsiniz.
https://www.epicnpc.com/threads/90442-Dispute-FORUM-RULES